Tuesday, February 28, 2006

PVC

På tide å få opp diskografien på et av de mer undervurderte norske pønkbandene. Etter "Emile Berliner" ble det mindre og mindre pønk men ikke desto mindre fortsatt et svært interessant band å følge. Når man ser på hvem som har vært med i bandet blir man ikke mindre imponert.

1) Sykebil/Gråstein (Plæstik Records EAU 4711) 7" 80. Første pressing uten ps (200 eksemplarer?). Andre pressing med ps (500 eksemplarer ?).
2) Galehus/Gaddybucker (Plæstik Records CHAN 5) 7" ps november 80 (presset i 1000 eksemplarer) (Covret på denne finnes i en rekke variasjoner. Noen med PVC sprayet med sjablong, andre med PVC klistremerke med kontakt adresse og atter andre uten noen av de nevnte utformingene.)
3) Emilie Berliner (Plæstik Records SHELLACK 1) mini lp 81 med tekst ark og Emilie Berliner poster. Noen få eksemplarer der Emile Berliner plakaten er limt på innerposen og påklistret Tritonus logo finnes også. Om disse er offisielle er usikkert.
4) Confront Confront (Plastic Records SHELLACK 2) mini lp 82 med A4 poster (noen få med A3 poster i tillegg som var ment som butikkreklame.)
5) Who`s That Man/S and M (Plastic Records SHELLACK 3) 7" ps 82
6) “Sykebil” på samleren Bloodstains Across The World ( ) bootleg lp. Visstnok bare presset i 400 eksemplarer.

På 1) besto de av Hans Christian Andersen (trommer) Svein Dahl (sang) Nils Petter Jensen (gitar) Jørn Loe (gitar) og Rune Martinsen (tangenter/rytmeboks). På 2) var Dahl og Jensen erstattet med Bitten Forsudd (sang) og Torbjørn Vikstvedt (tangenter). På 3) er så Andersen og Vikstvedt erstattet av Eivind Rølles (trommer). Etter dette blir bandet totalt re-organisert. På 4) var det denne line upen; Arild Kristoffersen (bass) Jørn Loe (gitar/sang) Rune Martinsen (bass/tangenter/ rytmeboks) Martini Müller (effekter) Knut Erik Sandli (sang) og Johnny Styve (trommer). Etter dette går Kristoffersen/Müller/Styve for å bli erstattet av Oddvar Karlsmyr (trommer) på 5). Forsudd senere i Love Deniers, Vera Cruice og Einmal kommt die liebe. Også som studio musiker og skuespiller. Forsudd og Styve senere i Garden Of Delight og The Willy B. Review. Karlsmyr senere i Ym stammen, solo som Marias elskere og studio musiker. Loe visstnok innom Calegaris cabinett. Rølles ex Broadway News og senere i The Monroes, i tillegg studio musiker og i en periode sjef for BMG Norge og markedsjef for EMI Norge. Sandli senere i MMI (Multi media incest) (se det). Styve ex Gummgakk A/S. Også brukt som studio musiker.

Se også på disse linkene; #1 #2

Av Tore Stemland

6 comments:

Anonymous said...

Takk for disse sidene :-)
Har lenge lurt på om det var noen oppegående personer som ville skrive om norske rock og pønke band på en informativ og ikke minst riktig måte.

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

det jeg var ute etter, takk

yanmaneee said...

bape outlet
canada goose jacket
air jordan
yeezys
cheap jordans
jordan 12
curry 8 shoes
adidsas yeezy
yeezy shoes
stephen curry shoes

Unknown said...

replica bags wholesale in divisoria replica bags dubai replica bags prada

Anonymous said...

hop over to this web-site replica designer bags go to this website replica wallets look what i found bags replica gucci