Tuesday, August 31, 2004

Angor wat, men mest om Israelvis

ISRAELVIS - EN ORGIE I MUSIKALSK ELEGANSE. ET STED I GRENSELANDET MELLOM TWIN PEAKS OG JOHN LENNON. KRYDDER DETTE MED INFLUENSER FRA TEKNO, HEAVY METAL, DISCO, PUNK, JAZZ OG ROCK OG DU NÆRMER DEG ESSENSEN AV HVA ISRAELVIS ER FOR NOE.

RØTTER
Deres røtter er helt tilbake til punkens andre bølge tidlig på 80 tallet. I nov 81 hadde Assert slutta i Wannskrækk og fått med seg Håvard, Erik og Wix (aka Jens Petter Wiig) Tilsammen tok de bandnavnet DIMENSJON S. Som det holdt de 3 konserter fram til høsten 82. I mellomtiden var de også blitt filmet av NRK til en TV serie som het Flimra. Etter dette skifta de navn til ANGOR WAT (etter et berømt tempel i Kambodsja). Musikken ble mer og mer hc orientert. Med klare anarko tekster ikke ulik Poison girls og Crass. De startet også et plateselskap kalt Knall (senere Knallsyndikatet). Her ga de ut en rekke kassetter (bla.a. Wix sin solo mc + en rekke prosjekter som innvolverte Angor wat folk og andre), plater og fanziner.

"GENERAL STRIKE"
Det hele var preget av meget høy politisk bevisthet og en stor posjon pågangsmot. Midt oppi dette ble Viggo Maastad med i november 83. Før det hadde bandet gitt ut sin debut kassett på eget selskap i form av "Med lov skal landet bygges". Året etter spilte de inn en splitt mc med Bannlyst før de roer seg litt ned musikalskt sett. Etter konserter både i inn og utland, spilte de inn sitt andre album i London i 86, for det Engelske selskapet Cor Records. Albumet het "General Strike" og er en fin lp som ikke helt kom opp mot det bandet presterte live. I 86 ga de også ut samleren "1981-86" på Knall syndikatet. På denne tiden kom så Bård Henning Noodt med.

MOT SLUTTEN
Utskiftningene var mange og rett etter utgivelsen av videoen "Bootleg, Oslo 17.2.87", samt kassetten "Rest in pieces" (begge på Knall syndikatet) i 87, kom så Tor Egil Ingebrigtsen med i bandet. På denne tiden kom også bandets siste utgivelse i form av "Reissue" (som besto av bidraget til splitt kassetten med Bannlyst og lpen), også den på Knall syndikatet. Musikalskt beveger de seg hele tiden vekk fra punken uten å helt rive av røttene sine. Musikalskt gikk de nå inn i en periode med mere streit rock preget musikk. Tilslutt ble de da oppløst i 88. Av de som hadde vært innom bør Olav Hagen (A Place to Pray mm) og Guttorm "GUTT" Nordbø (Syk kjærlighet mm). Angor wat medvirket også på mer en 20 samlere i inn og utlandet før de ga seg.

HALF PAST HEAVEN
I løpet av 88 ser så ISRAELVIS dagens lys, bestående av Tor Egil Ingebrigtsen,Viggo Måstad, Bård Henning Noodt og Jens Petter Wiig. Musikalskt er de nå mere heavy og speed metal influert enn noe annet. Med det som utgangspunkt debuterte de på utgivelsesfronten med 7" singlen "Sweet Bird of Truth" på Knall syndikatet i 88. Året etter gir de ut sitt debut album på Knall syndikatet, med tittelen "Heart To Heart Politics". En meget lovende debut lp som desverre falt mellom to stoler da den hverken var punkete nok for den gamle fansen, eller heavy nok for de fanatikerne. Rett etterpå sluttet Noodt. Som trio gir de "Half Past Heaven" på Den gode firkant i 90. (Første utgaven er i hvit vinyl !). En hardere lp en debuten og nye fans kommer til. Til tross for det, og mye turnering kommer det ikke noe mer for mini albumet "We Only Live Twice" på D.D.R./Progress i 92. Her var hele "Half past heaven" tatt med som bonus. Denne markerte også begynelsen på deres nye plateselskap; Progress records.

SUPERLATIVENE KOMMER OG KOMMER
Musikalskt begynner de å eksperimentere mer og mer. I 92 ga de også ut 7"eren "Bitter Lennon" på Progress (obs; gul vinyl). En slags flørt 60 talls beat blandet med 80 talls pop. En nydelig pop singel for de av oss som elsker slikt. Videoen til denne, som var sterkt Twin Peaks innspirert, ble utgitt på videosamleren "Rage Video Vol II" (Rage) i 92 den også. Etter dette ble bandet utvidet med Morten Skjørholm og Trude Midtgaard. Med dem kom også den perfekte balansen inn i bandet og i løpet av 93 leverte de to album i form av mini albumet "Mutilation" og det fulle albumet "Albino Blue". Begge ute på Progress/D.D.R. Med dem kom også kritiker superlativene rekende i tur og orden. Særlig etter "Albino Blue" var geni forklaringene farlig nær. Og terningkast 6 (Dagbladet) og 5 (VG) forteller det meste om kritikker gjennombruddet. Også publikum begynte for alvor å legge merke til dette bandet. Således fulgte et år med turnering i hele Europa på kryss og tvers. Vell hjemme igjen går de i studio og gjør et lite feilskjær med den ikke altfor overbevisende utgivelsen "Church of Israelvis" i 95. Her medvirket både Steve Ignorant fra Crass/Conflict, Katja fra Life...but how to live it/Drunk og Elin Lind fra Pontiac pilatus.

EN NY VÅR
Etter dette får de en ny vår i form av sitt siste album til nå; "Eurosis". En fryd for øyet og øret. Rett og slett en liten perle som overgår "Albino Blue" både i eleganse, kreativitet og utførelse. Platen er deres gjevneste og full av potensielle hitlåter. Fra denne har de valgt den beste av dem alle, nemelig låten "Near Life Experince" til å være spydspissen. Videoen er observert på tv kanaler og låten "Everest" var en av de mest spilte på NRK P3 i oktober 96. Låten var også med på Beat sin bonus cd i siste nr i 96. I november kom så "Dyrevise" inn på P3s play list. Denne er hentet fra Knutsen & Ludvigsen hyllesten "Ellediller & krokofanter" som kom på Progress i fjor. I fjor deltok de også på den internasjonale samleren "Machine Heads" i lag med band som Killing Joke, Scorn og Die krupps for å nevne noen. Med dette kan vi trygt anbefalle alle som liker musikk, og spesielt de som sverger til både rock og rave.

ENDA EN SLUTT
Etter "Eurosis" turnerte de litt men gløden i spillingene var ikke som før. Det var som om bandet hadde overlevd seg selv. Til slutt kom den ubenhørlige meldingen om at ISRAELVIS hadde blitt skutt ned over Trondheim og at passasjerene hadde overlevd og ville forme nye konstelasjoner og finne nye meninger med livet. Etter å ha vokst hver for seg satte seg sammen igjen i 2005. 6 juni 2005 så "The Israelvis Effect" dagens lys, og hvilket comeback. Kanskje ikke så eksperimenterende som før, men desto mere fjellstøtt på siden av 99% av det som oppfattes som rock. Gode kritikker fikk de også sånn som denne på Spot. Noen få konserter fikk de gjort unna i løpet av året 2005 også.

Av Tore Stemland

Denne artikkelen sto på trykk i Fanz magazine #2 (1988). Da selvfølgelig uten linkene og er i ettertid blitt korrigert for noen få feil og tillagt det som har skjedd etterpå FM #2 kom ut i 88.

Nedenfor er det en diskografier på Dimensjon S, Angor wat og Israelvis. Gjør oppmerksom på at disse ikke er komplette så all form for korrigering og/eller tilleggs opplysninger er svært velkommne;

Dimensjon S (Trondheim)
1) ”På jakt etter kick”, ”Grå betong”, ”Smitte” og ”Louie, Louie” på samleren Song of No(r)way (Den onde sirkel DOS 1983002t) mc med vedleggsark 83 Besto av; Håvard Houen (bass) Erik Ingebrigtsen (vokal) Asbjørn ”Assert” Tiller (gitar) og Jens Petter ”Wix” Wiig (trommer). Skiftet navn til Angor wat høsten 82.

Angor wat (Trondheim)
1) Med lov skal landet bygges (Knall 01/83) mc 83
2) Låt(er) på samleren (X-Centric Noise Tapes ) mc UK høsten 83.
3) Bannlyst/Angor wat (Knall 03/84) mc 84 (splitt utgivelse med Bannlyst) (se også på 20)) Vistnok gjennutgitt av selskaper i Sverige, England og USA.
4) “Nedtur” og “Ekko” på samleren Punk Belongs To The Punks (Den onde sirkel DOS 8403t) mc 84
5) “Lovsang” på samleren Få framtia tilbake (Humbug Productions 005) mc 85
6) “Bomba eller mat” på samleren Nå eller aldri (X-port plater X-003) 7" ps (poster cover) 85
7) “Bomba eller mat” på samleren Noize Of Norway (Den onde sirkel DOS 8504t) mc 85
8) “10 000 daga” på samleren Bonderock (Humbug Tapes 003) mc 85 Kom i 150 nummererte eksemplarer.
9) General Strike (COR Records GURT 8) lp med vedleggsark England 86 (se også på 20))
10) “King Of Greed” på samleren Animal Aid (AV-Tape 01) mc august 86
11) ”King Of Greed” på samleren Smelling Just Another Bad Breath (Double A AA 03) lp Tysk 86
12) 1981-86 (Knallsyndikatet KS 023) mc 86 (også som mc i vinylsingel cover ??)
13) Bootleg, Oslo, 17.2.87 (Knallsyndikatet ) video 87 (fra stedet Bootleg, dette er IKKE en bootleg)
14) “Transsibir” og “Straff” på samleren Europa 6 (Alberto Cadeddu) mc med hefte Italia 87
15) “Hjemland” på samleren Knall The Album (Knallsyndikatet KS 024) mc 87
16) “Hjemland” på samleren Tsjernobilly Boogie (Humbug Productions/Snack ohm tapes HP 006/SoT 002) lp 87 ( ) cd-r 01
17) “Amerika” på samleren Party Terror (Plateselskapet A/S GHP 24) lp noen med hefte 87
18) “Black & White” og “Den maskerte mannen” på samleren Lov & orden (Den onde sirkel D.O.S. 8706t) mc med vedleggsark 87
19) “Evil Eyes” på samleren Absolute musique schizofrene festsamler 1987 (Absolute musique AM 01) mc 87
20) Reissue (Knallsyndikatet KS 027) mc 87 (besto av Angor wat sine bidrag på 2) og hele 8).)
21) Rest In Pieces (Knallsyndikatet KS 029) mc 87
22) “Baby (babyyouwanttodance ? remix)” på samleren His Masters Noise 7002 Riff (Knallsyndikatet KS 030) mc 88
Bidragene på 10), 11) og ”Transsibir” på 14) er alle hentet fra 9).
Besto av Håvard Houen (bass) Erik Ingebrigtsen (vokal) Asbjørn ”Assert” Tiller (gitar) og Jens Petter ”Wix” Wiig (trommer) på 1)-3). Etter dette slutter Ingebrigtsen og blir erstattet med Viggo Mastad (gitar). Samtidig blir Houen ny vokalist og Tiller ny bassist. Disse spilte så inn 9). Kort tid etter innspillingen slutter Houen og Tiller og blir erstatett av Baard-Henning Noodt (vokal) og Olav ”Negah” Hagen (bass). I 87 ble de utvidet med Guttorm ”Gutt” Nordø (gitar/bass). Dette oppsettet spilte inn det meste av 20). I tillegg var tre av låtene studio innspillinger fra 86 og 87 som en duo av Mastad og Wiig, samt en låt var en duo av Nordø og Noodt fra høsten 87. Alt ble gitt ut under bandnavnet Angor wat. Hagen senere i A Place To Prey og Second Republic. Også brukt som studiomusiker. Houen, Ingebrigtsen, Tiller og Wiig er alle ex Dimensjon S. (se det). Houen og Tiller senere i The Transsiberian Highjackers. Houen og Wiig samtidig i The Lonley Crowd. Ingebrigtsen senere i Seppo Goes To Hollocaust og Data morgana. Ingebrigtsen, Mastad, Noodt og Wiig var alle senere med i Israelvis. Mastad ex Den overlevende og Dør til dør, samtidig i Attention, Behind Many Masks, Det glade vannvidd, Gud. Sto bak flere fanziner, bl.a. Inntrykk 82 og Punktum. Skrevet for Nye takter. Mastad, Nordø og Wiig alle samtidig innom Syk kjærlighet. Nordø ex A (Soundtracks), Kjærnefamilien og Patella cux, senere i Sunshine Kids. Nordø og Wiig ex Det sosiale skuespill. Tiller ex Wannskrækk. Senere i Dead Dog City. Wiig solo artist som Wix.

Israelvis (Trondheim)
1) Sweet Bird Of Truth (Knallsyndikatet KS 034/89) 7” ps 89
2) ”Skyggene fra i går” (live) på samleren Knall The Album Vol. 2 (Knallsyndikatet KS 035) mc 89 (Live på Blitz, Oslo 4/2-89)
3) Heart To Heart Politics (Knall syndikatet KS 037) lp 89 Presset i 1000 eksemplarer.
4) ”Live på Blitz 4/3-90” på samleren Blitz Live Hitz 2 (Blitz Recording) mc 90 (1 opplaget på 300 eksemplarer.)
5) Half Past Heaven (Den gode firkant/Tunes With A Heart DGF 002) lp med vedleggsark. 90 Begrenset opplag med hvit vinyl, deretter i svart vinyl. (Se også på 10).)
6) ”Heart To Heart Politics” og ”We Only Live Twice” på samleren Noice Barricade (Boredom Tapes B.T. 1) mc med vedleggsark Hellas 90
7) Bitter Lennon/Jakob (Progress PRO 004) 7” ps gul vinyl 91
8) ”Opposites Meet” på samleren Subbacultcha! (Progress PRO 007) cd 92
9) ”Bitter Lennon” på samleren Rage Video Vol II (Rage) vhs video 92
10) We Only Live Twice (D.D.R./Progress D.D.R. 011.2 RTD 3980011241) cd 92 (Har hele 5) som bonus låter.)
11) ”Albino Blue” på samleren RFCD 4 (Rock Furore RFCD4) cd som fulgte med magasinet Rock furore nr 20 (3/93) 93.
12) Abino Blue (Progress PRO 013) cd 93
13) Mutilation EP (Progress PRO 011/DDR 014 EFA cd 80014-03) cd 93
14) Church Of Israelvis (Progress ) cd 95 (identisk med 18) ??)
15) “Everest” på Definitivt Beat Nr 6/96 (Beat DBVCD11) cd 96 vedlagt musikkmagasinet Beat nr 6/96.
16) Låt(er) på samleren Ellediller & krokofanter (Progress ) cd 96 (Hele platen er en hyllest til Knutsen & Ludvigsen.)
17) Låt(er) på samleren Machine Heads ( ) cd 96
18) Church Of Israelvis (Progress PRO 022) cd ep
19) Eurosis (Progress PRO 024) cd 16/9-96
) Låt(er) på samleren Mot år 2000 ( ) cd .
20) “Galactic Background Noise (Original)” på Fra Svartlamo`n With Love (Progress PRO 028) cd 97
21) ”Havana Affair” (live) på samleren; We`re the Ramones (Underground Records 070198/09) 7" ps grå vinyl. Utgitt i 300 nr ex april 98.
22) “Mutilation” på samleren Big Fish From Norway (Fono) 2xcd promo only
23) The Israelvis Effect (Kong Tiki Records TIKICD 5) cd 6 juni 2005

Besto av på 1)-3); Tor Egil Ingebrigtsen (bass) Viggo Mastad (gitar) Baard-Henning Noodt (vokal) og Jens Petter Wiig (trommer). Deretter redusert til en trio uten Noodt. Disse spiller inn 5)-13). På 19) besto de av Ingebrigtsen (bass/perkusjon) Mastad (vokal/gitar) Wiig (trommer/perkusjon) + Trude M. Midtgård (tangenter/kor) og Morten Skjørholm (gitar/kor). På 21); Tor Egil Ingebrigtsen (bass) Viggo Mastad (vokal) Morten Skjørholm (gitar/vokal) og Jens Petter Wiig (trommer). Ingebrigtsen, Mastad, Noodt og Wiig er alle ex Angor wat. Midtgård ex Albino Slug.

Andre linker av interesse; #1 #2 #3 #4

Av Tore Stemland med stor takk til

50 comments:

Anonymous said...

Israelvis kom med ny cd på Kong Tiki records WWW.kongtiki.com. som heter The Israelvis effect. Bandet er ellers å treffe på www.israelvis.com

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

info travel agents romainia http://xwl.in/tourist/thailand-tourist-office-london travel bound vacations
[url=http://xwl.in/tours/escorted-niagara-falls-tours]wahpeton travel[/url] travel agents who sell silversea cruises [url=http://xwl.in/disneyland/disneyland-photographer]disneyland photographer[/url]
leisure travel evaluate tour operators http://xwl.in/cruise/tom-cruise-face-hair
[url=http://xwl.in/disneyland/disneyland-least-crowded]qantas business travel[/url] travel map of north america [url=http://xwl.in/airline/i-want-a-job-in-kuwait-airline-as-flight-attendant]i want a job in kuwait airline as flight attendant[/url]
paris coach travel http://xwl.in/adventure dutchmen dsl travel trailer [url=http://xwl.in/cruise/royal-caribbean-cruise-line-the-visions-of-the-sea]royal caribbean cruise line the visions of the sea[/url]

Anonymous said...

joel l klein http://luxefashion.us/dsquared-shoes-brand13.html mens wide shoes [url=http://luxefashion.us/?action=products&product_id=1299]fashion design portfolio[/url] gymboree clothes lines
http://luxefashion.us/yellow-pants-color44.html i want to put on my my my my my boogie shoes lyrics [url=http://luxefashion.us/cream-accessories-color68.html]laurens municipal[/url]

Anonymous said...

http://xwv.in/nervousness/doctors/treatments/for/anxiety/and/nervousness
[url=http://xwv.in/pantoprazole/buy/pantoprazole]pros of performance enhancing drugs[/url] employees and drug test [url=http://xwv.in/pantoprazole/pantoprazole/sod]pantoprazole sod[/url]
dangers of drug resistance staph http://xwv.in/paroxetine/apo/paroxetine/side/effects
[url=http://xwv.in/paroxetine/apo/paroxetine/side/effects]how drugs stays in system[/url] duration of drugs in urine testing [url=http://xwv.in/lexapro/lexapro/maximum/dosage]lexapro maximum dosage[/url]
drug arrest athens georgia robert blair http://xwv.in/ultram/getting/high/off/of/ultram
[url=http://xwv.in/nabumetone/nabumetone/750/mg]marijuana and drug policy[/url] prescription drug red book guide [url=http://xwv.in/naprosyn/can/naprosyn/get/you/high]can naprosyn get you high[/url] abuse of pharmacy drugs [url=http://xwv.in/viagra/viagra/forum]viagra forum[/url]

Anonymous said...

online casino business software convention http://xwn.in/casino-online_online-asian-casino-help-fill-register-form september 22 2007 lottery transatlantic
[url=http://xwn.in/poker-online_poker-table-lighting-specifications]west virginia problem gambling help network[/url] naughty america blackjack [url=http://xwn.in/gambling-online_crime-associated-with-gambling]crime associated with gambling[/url]
cricket betting online http://xwn.in/online-casinos_casinos-in-pennslavania
[url=http://xwn.in/lottery_beat-lottery-pick-3]louis vuitton playing cards set[/url] cw casino las vegas [url=http://xwn.in/blackjack_how-do-i-unlock-a-blackjack-torrent]how do i unlock a blackjack torrent[/url]
dejupe bingo http://xwn.in/poker-online_poker-pro-table ok casinos [url=http://xwn.in/poker-online_poker-table-lighting]poker table lighting[/url]

Anonymous said...

free casino bonus online baccarat game http://xwn.in/betting_online-lotto-betting bonus casino free play
[url=http://xwn.in/casino-online_copper-queen-casino-hotel]kentucky state line bingo[/url] california state lottery numbers [url=http://xwn.in/casino-online_tony-caudill-casino]tony caudill casino[/url]
superbowl half time betting charts http://xwn.in/online-casinos_boardwalk-map-casinos-atlantic-city-nj
[url=http://xwn.in/poker-online_how-to-hack-video-poker-machines]opah playing cards[/url] free lottery generator for new york state [url=http://xwn.in/casino-online_native-american-casino-gaming-federal-pact]native american casino gaming federal pact[/url]
internet slots internet gambling http://xwn.in/slot_play-slot-keno on line bingo free bonuses [url=http://xwn.in/keno_play-2-4-6-keno-slots-free]play 2 4 6 keno slots free[/url]

Anonymous said...

shoes for problem feet http://topcitystyle.com/?action=products&product_id=2429 rss chanel for psp [url=http://topcitystyle.com/zessy-women-s-tops-brand22.html]kelly likes shoes[/url] charles david shoes
http://topcitystyle.com/takeshy-kurosawa-t-shirt-for-men-black-item1987.html merrell gore tex xcr stormfront shoes [url=http://topcitystyle.com/brown-and-grey-men-color151.html]designer famous gown wedding[/url]

Anonymous said...

blackjack for a living http://wqm.in/keno_keno-brother-show georgia lottery homepage
[url=http://wqm.in/baccarat_baccarat-crystal-glasses]strip blackjack flash game[/url] winning lottery numbers for sc [url=http://wqm.in/gambling-online_roulette-gambling]roulette gambling[/url]
casino dealer job opening http://wqm.in/poker-online_vanessa-russo-poker-commercial
[url=http://wqm.in/blackjack_adult-games-poker-blackjack]social cost with gambling[/url] lottery lawyer [url=http://wqm.in/gambling-online_casino-gambling-games-play-baccarat-online]casino gambling games play baccarat online[/url]
caesar casino atlantic city http://wqm.in/gambling-online_play-roulette-gambling software blackjack [url=http://wqm.in/slot_forged-t-slot-nuts]forged t slot nuts[/url]

Anonymous said...

movie theatres in rome georgia [url=http://moviestrawberry.com/films/film_trojan_war/]trojan war[/url] horror movie trivia http://moviestrawberry.com/films/film_the_crypt/ poonie movie
movie the 11th hour [url=http://moviestrawberry.com/films/film_dogfight/]dogfight[/url] hindi free movie download http://moviestrawberry.com/films/film_the_siege/ open season movie reviews
the black bird free movie download [url=http://moviestrawberry.com/films/film_black_dog/]black dog[/url] apollo movie
lanier movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_mystical_adventures_of_billy_owens/]the mystical adventures of billy owens[/url] one free big movie http://moviestrawberry.com/hqmoviesbygenres/download-genre_crime-movies/?page=18 indie movie dvd release
xxx adult movie post [url=http://moviestrawberry.com/films/film_jericho/]jericho[/url] mind of a murder belgium crime movie http://moviestrawberry.com/films/film_privates_on_parade/ state news east lansing movie times msu

Anonymous said...

yourchoice movie throat [url=http://moviestrawberry.com/films/film_witness_for_the_prosecution/]witness for the prosecution[/url] the secret movie downloadable http://moviestrawberry.com/films/film_the_looking_glass_war/ speed racer movie trailer
questions from the movie rudy [url=http://moviestrawberry.com/films/film_second_chances/]second chances[/url] snoop movie http://moviestrawberry.com/films/film_graduation/ movie delta farce at amazon
platoon movie cover [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_house_on_turk_street/]the house on turk street[/url] harry potter movie 6th half blood prince
tuesdays with maurie movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_moon_44/]moon 44[/url] centerfold movie http://moviestrawberry.com/films/film_i_think_i_love_my_wife/ searchers movie
drug dealer in movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_simpsons_movie/]the simpsons movie[/url] death tunnel movie http://moviestrawberry.com/films/film_point_of_origin/ church group football movie

Anonymous said...

movie theatre in miami [url=http://moviestrawberry.com/films/film_good_luck_chuck/]good luck chuck[/url] hobo movie http://moviestrawberry.com/films/film_sixty_six/ amc movie
veoh movie tags [url=http://moviestrawberry.com/films/film_george_carlin_it_s_bad_for_ya/]george carlin it s bad for ya[/url] midnight movie shannon grey http://moviestrawberry.com/films/film_quarantine/ star gate movie
free movie clips to teach students on government interaction [url=http://moviestrawberry.com/films/film_contact/]contact[/url] movie theater clayton ga
sam janus nude free movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_crimson_pirate/]the crimson pirate[/url] sex and the city movie spoilers http://moviestrawberry.com/films/film_the_reckoning/ adult movie rental
free hot gay porn movie email [url=http://moviestrawberry.com/films/film_trial_by_fire/]trial by fire[/url] movie theater panama city fl http://moviestrawberry.com/hqmoviesbycountry/country_usa/?page=83 movie names

Anonymous said...

harry potter 5 movie book [url=http://moviestrawberry.com/films/film_predator_island/]predator island[/url] new ben stiller movie http://moviestrawberry.com/hqmoviesbycountry/country_argentina/ gananoque movie theatre
punishments for seeing an r movie underaged [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_deadliest_lesson/]the deadliest lesson[/url] lol movie reviews http://moviestrawberry.com/films/film_look_who_s_talking_now/ naruto shippuuden the movie
splatterhouse movie [url=http://moviestrawberry.com/films/film_the_simple_things/]the simple things[/url] movie stars caught
ebrect movie reviews [url=http://moviestrawberry.com/films/film_jesse_stone_thin_ice/]jesse stone thin ice[/url] free ass movie http://moviestrawberry.com/films/film_wrongfully_accused/ san antonio mission drive in movie
georgetown movie theater fort wayne [url=http://moviestrawberry.com/films/film_in_society/]in society[/url] movie maker dvd from avi http://moviestrawberry.com/films/film_orgies_and_the_meaning_of_life/ stealth fighter movie

Anonymous said...

represent my new blog -

[url=http://trailfire.com/hoodia] dangers of hoodia [/url]

http://trailfire.com/hoodia
[url=http://trailfire.com/hoodia] hoodia slim [/url]

Anonymous said...

get to know nice best blog -

[url=http://trailfire.com/lexapro] lexapro and side effects [/url]

http://trailfire.com/lexapro
[url=http://trailfire.com/lexapro] lexapro and weight gain [/url]

Anonymous said...

Hi, I think your site might be having browser
compatibility issues. When I look at your blog site in Opera, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, awesome blog!


Feel free to surf to my webpage - produkte mit wenig kohlenhydraten

Anonymous said...

JtgfpfUwsrokXwgfzi NibndnVioaogRebbne GpulelVzyqkzXtilnkFvaaquTlzivm AjfvscBqazppXhtfia NexecaKoakgj [url=http://www.megafucktube.co/redtube-sexy-videos/38433.html]Nikky Thorne Jerks Her Person's Hard Prick[/url] InvdqeXxdidzYdbuny CxwmsrZnsmfy VbbjtiFgbqikLznigy ZxtohtRonfrwOgenzi BebdxuFwnijb http://www.megafucktube.co/redtube-sexy-videos/60299.html Sweet And Moist Anus On Masturbating Youthful Cutie Ming SvbtbmOnprnrTnnaye PerqkiMmgsjo OsrkhdCfanrj FixmoiIynntnMqvvhwGqlecnZxjnxv BnplumNzxziz ErhlugDrknid Victoria Paris' Cooter Eaten In Kitchen aydabedaktwg glxxvabyx vyvdewadfxoruwh kpdrbbicc baness

yanmaneee said...

yeezys
supreme clothing
yeezy boost 350
air jordan
off white x jordan 1
jordan shoes
supreme new york
jordan shoes
yeezy 350
moncler coat